Syditaliens højdepunkter venter

2. februar 2021
Vi kan nu præsentere vores anden rejse på efterårets program. Vi gentager den helt unikke tur til Campanien, som desværre blev aflyst i foråret 2020. Turen var udsolgt men blev desværre ikke gennemført pga. corona. 

På runsturen skal I opleve noget af det bedste som Campanien har at byde på. Vi bor i Napoli og skal blandt andet besøge Vesuv, Sorrento-halvøen, Amalfi, Capri, Pæstum, Pompeii og Villa Oplontis.

Vesuv er omdrejningspunktet for meget af turen, og en særlig ting ved denne tur er, ud over besøget på vulkanen, en hel dags program i Vesuv-byen Pompeii. Derudover skal vi besøge ruinområderne Pæstum og Villa Oplontis, som kun få danskere har besøgt, på trods af stedernes betydning og imponerende overleveringer. Pæstum blev grundlagt som ’oversøisk’ koloni af de gamle grækere med det oprindelige navn Poseidonia efter havguden Poseidon, og huser i dag en række veloverlevede græske templer, som er vigtige for forståelsen af faser i den græske arkitekturhistorie.

Den romerske villa, Villa Oplontis, er et must på en tur rundt i Napoli-området, og den skal vi naturligvis også besøge. Et af højdepunkterne på turen er også besøget ved den farverige og helt særlige Amalfi-kyst.
 
Se hele beskrivelsen af rejsen her.


Seneste nyt
5.7.21
Indkaldelse til Generalforsamling d. 21.08 2021 - NY adresse
Der indkaldes til generalforsamling i Klassikernes Rejseforening lørdag den...
18.4.21
NYHED! Grækenland i Paulus fodspor
Endelig er programmet til vores sidste efterårsrejse klar....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk