Det klassiske Grækenland - udsolgt


Turen er udsolgt... Skriv dig på venteliste til evt. afbud. Vil du høre mere om mulighederne så kontakt os på 8669 1987. Ønsker du at blive skrevet på ventelisten så send en mail til info@klassikerne.dk. 

Det klassiske Grækenland er en rundrejse til steder med den største betydning for kultur- og samfundslivet i Europa. Vi får mulighed for at opleve mange spændende monumenter fra antikken.

Rejsen begynder og slutter i Athen. Vi skal selvfølgelig besøge Akropolis og byens antikke torv, Agora. Læg specielt mærke til besøget på det nye, spændende Akropolis Museum. Og på en byvandring kommer vi forbi nogle af de mange bygninger fra den tid, da Athen var blevet hovedstad i det selvstændige Grækenland.

Turen i bus byder på spændende arkæologiske områder og en betagende natur. Vi overnatter og gør udover Athen holdt 3 steder:

  • I Delfi med det hellige område ved Apollontemplet
  • I Olympia med stedet for oldtidens olympiske lege
  • I Nauplion som udgangspunkt for besøg i Mykene og Epidauros

Turen ender i Athen med et besøg i Nationalmuseet, der indeholder mange imponerende fund inden for alle former for kunst fra antikken. Du vælger naturligvis selv, om du ønsker at deltage i alle de fælles programpunkter.

Se hele programmet for rejsen her:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.
                                   

OBS! Rejsen gennemføres

Minimunsdeltagerantallet er opnået, så rejsen gennemføres med maksimalt 35 deltagere.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk