Rundrejse i Tyskland - september 2015


ROMERNE I TYSKLAND - EN TUR LANGS LIMES. På denne tur skal vi køre langs Limes, der er grænsen mellem Romerriget og Germanien. Der er tale om en 550 km. lang grænse fra Rhinens munding til Donau. Limes er på Verdenskulturarvslisten.

Vores første stop er i Germanien, i Kalkriese, stedet hvor romerne led nederlag til germanerne i 9 e. Kr. Derefter kører vi ind i Romerriget og stopper i Köln, der var hovedstad i provinsen Nedre Germanien. Derfra følger vi Limes indtil Regensburg, der også er på Verdenskulturarvslisten.

Undervejs skal vi overnatte i 6 forskellige byer, se vagttårne, kasteller (eller rettere kaserner), badeanlæg, museer, en romersk villa og 2 byggerier i romersk og græsk stil. Højdepunkter er også Pompeianum og Walhalla, der begge er bygget af kong Ludwig af Bayern i begyndelsen af 1800-tallet.

Se rejseprogrammet her:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

Tilmeldingsfrist d. 01.06 2015

Rejsen gennemføres ved 23 deltagere og afvikles med maksimalt 35 deltagere.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk