Rundrejse Grækenland - efterårsferien 2016 - UDSOLGT


Vores historiske rundrejser i Grækenland og rejser til det klassiske Grækenland er altid en stor success, derfor har vi dem også næsten altid på programmet. Du kan se de aktuelle rejser, vi har på programmet her:

Klassiskernes rejseprogram


Rundrejsen "Det klassiske Grækenland" har tidligere været en stor succes, og bliver generelt hurtigt udsolgt. Derfor har vi besluttet at gentage turen i efteråret 2016. Turen er en rundrejse til steder med den største betydning for kultur- og samfundslivet i Europa. Vi får mulighed for at opleve mange spændende monumenter fra antikken.

Rejsen begynder og slutter i Athen. Vi skal selvfølgelig besøge Akropolis og byens antikke torv, Agora. Læg specielt mærke til besøget på det nye, spændende Akropolis Museum. Og på en byvandring kommer vi forbi nogle af de mange bygninger fra den tid, da Athen var blevet hovedstad i det selvstændige Grækenland.

Turen i bus byder på spændende arkæologiske områder og en betagende natur. Vi overnatter og gør udover Athen også holdt 3 steder:

  • I Delfi med det hellige område ved Apollontemplet
  • I Olympia med stedet for oldtidens olympiske lege
  • I Nauplion som udgangspunkt for besøg i Mykene og Epidauros

Turen ender i Athen med et besøg i Nationalmuseet, der indeholder mange imponerende fund inden for alle former for kunst fra antikken. Du vælger naturligvis selv, om du ønsker at deltage i alle de fælles programpunkter.

Se hele programmet for rejsen her:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

TUREN GENNEMFØRES!

Minimum antal deltagere er opnået, og turen til Grækenland gennemføres.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk