Rom – efterårsferien 2015


Deltag på vores klassiske kulturrejse til Rom i efterårsferien. Ofte er man heldig og kan opleve Rom i dejlige passende temperaturer – typisk mellem 18 og 25 grader.

Selvom du allerede har været i Rom på egen hånd, så er det et oplagt rejsemål at besøge flere gange. Det giver en helt unik oplevelse at besøge den spændende by med en faglig ekspert. På denne tur har vi samlet alle de største seværdigheder i Rom. Vi skal også lidt udenfor byen og indlagt i programmet er også heldagsudflugter til Etruskerbyerne Ceveteri og Tarquinia samt udflugt til den smukke havneby Ostia.

De danske faglige guider står for rundvisningerne og turen begynder med en generel byrundtur, hvor vi siger "Buon Giorno a Roma" og stifter det første bekendskab med byens generelle linjer. Derudover bliver der mulighed for blandt andet at opleve verdens største kirke Peterskirken og Forum Romanum. Som en nyhed skal vi også fokusere på kejser Augustus` Rom med resterne af Augustus` Forum, Marcellus teatret, Pantheon (dog er det Hadrians Pantheon man ser i dag), Augustus` Mausolæum og pragtstykket Ara Pacis, Augustus` fredsalter. San Clemente og Capitolmuseet er også en del af rejseplanen.

På rejsen indkvarteres gruppen på Hotel Smeraldo, som ligger i Roms historiske centrum tæt på Campo dei Fiori. Læs mere om hotellet.
Se hele rejseprogrammet her:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

Minimumsdeltagerantallet er opnået og rejsen gennemføres

Rejsen afvikles ved min. 23 og maksimalt 35 deltagere.
Seneste nyt
30.6.24
Rom fra nye vinkler - nu med gennemførselsgaranti
Denne tur er en udvidet Rom rejse, hvor vi ser på byen fra helt nye vinkler....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk