Athen – efterårsferien 2013


Tag med Klassikernes Rejseforening til Athen i efterårsferien og oplev en lang række spændende kulturelle seværdigheder.

Athen er det moderne Grækenlands hovedstad, og i oldtiden var Athen den centrale græske bystat, hvis kultur- og samfundsliv har haft en vidtrækkende betydning for Europa.

Vi skal blandt andet besøge det nye og rigtig spændende Akropolis Museum, hvor en stor del af den kunst, der har tilknytning til Athens Akropolis og Parthenontemplet. Inkluderet i rejsens pris er også to spændende udflugter ud af byen til henholdsvis Argolis og det sagnomspundne Delphi. Vi har også afsat en eftermiddag til et møde med det moderne Grækenland, hvor vi skal høre om landets aktuelle udfordringer. 

Se hele det faglige program for rejsen i filen nedenfor. Gruppen indkvarteres på Cypria Hotel, som er centralt beliggende i Athen læs mere om hotellet. Se også udførlig information omkring priser og rejseprogram.
 
Se hele rejseprogrammet her:

Bestil rejseprogram

Bestil dit rejseprogram og få det tilsendt med posten. Udfyld vores bestillingsformular her. Du er også velkommen til at kontakte os på 8669 1987 eller info@klassikerne.dk
Seneste nyt
10.6.24
Tilmeldingsfristen er forlænget - book snarest
Vi har rykket tilmeldingsfristen for turen til Grækenland en smule og den er......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk