Rom – påsken 2012


Klassikernes Rejseforening tilbyder rejser med fly til Rom.
Husk! – alle udflugter er inkluderet i rejsens pris (ekskl. entreer).
Hoteller med fantastisk beliggenhed
Vi tilbyder i påskeferien to hoteller med fantastisk beliggenhed. Det ene hotel ligger tæt ved markedspladsen Campo dei Fiori, Piazza Navona og Pantheon og det andet i nærheden af Den Spanske Trappe. Her bor I midt i nogle af de allermest charmerende bydele i Rom.

Spændende udflugt til Vesuv
Vi tilbyder også i 2012 et gratis og spændende besøg ved den sagnopspundne vulkan Vesuv.

Rom var foreningens første rejsemål ved stiftelsen i 1985 og er stadigvæk det største. Vi tilbyder en bred vifte af udflugtsmuligheder. Deltagerne kan vælge mellem forskellige hoteller og transportformer.
Romturen er en storbyferie, hvor man kommer tæt på italiensk kultur, som denne har formet sig i historiens løb og stadigvæk udvikler sig.

Vi får mulighed for at opleve det hele: De imponerende ruiner fra de gamle romere i oldtiden, middelalderens, renæssancens og barokkens prægtige kirker og pladser. Derudover får vi rig mulighed for at lære Roms omegn at kende på busudflugter til f.eks. Hadrians Villa i Tivoli og de gådefulde etruskeres gamle byer i Tarquinia og Ceveteri. Endnu længere væk kommer vi på busudflugten til de berømte arkæologiske udgravninger i Pompei.

Se hele rejse- og udflugtsprogrammet:
Det fulde udflugtsprogram kan ses nedenfor. Der er desværre ikke mulighed for at deltage i alle udflugter idet udvalget er så omfattende.
Tilknyttet fil:    Udflugtsprogram 2012 (2395 Kb)
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk