Vesttyrkiet - påske 2020


Vesttyrkiet er et meget gammelt kulturområde, hvor man virkelig kan mærke historiens vingesus. Her bosatte græske kolonister sig og nogle af de ældste græske filosoffer og historieskrivere boede langs kysten. Lyderne med kong Kroisos boede længere inde i landet, og omkring 500 f. Kr. erobrede perserne området. Her kom Alexander den Store forbi og i slutningen af 2. århundrede f.Kr. fik romerne det som testamentarisk gave af kong Attalos af Pergamon. En af de første kristne menigheder blev dannet i Efesos. Senere blev det en del af det osmanniske rige og er i dag et af de mest velbeslåede områder i det moderne Tyrkiet. Området er meget frugtbart, og på vore udflugter til en perlerække af antikke byer, Efesos, Priene, Milet, Didyma, Hierapolis, Sardes, og Pergamon, passerer vi bl.a. figen- og olivenlunde, bomuldsmarker og store fredede naturområder i et meget varieret og smukt landskab. Og det allerbedste er, at man stadigvæk har lov til at gå rundt mellem ruinerne - der er ingen afspærringer.

BEMÆRK:
Man skal gå meget på turen, og da det er i ujævne ruinområder er det vigtigt at have gode, solide sko på. En stok kan også være en god ide. På restauranter og souvenirbutikker kan man ofte betale med euro, men man betaler så en overpris.

Se hele programmet for rejsen her:

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Rejsen gennemføres!

Rejsen gennemføres med max. 28 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk