Sicilien – Efterår 2016 - UDSOLGT


Tag med Klassikernes Rejseforening på en enestående rundrejse på Sicilien. Rejsen afvikles efterårsferien 2016, og vi skal opleve nogle af de største seværdigheder på den smukke ø. Vi overnatter i 4 forskellige byer på Sicilien; først i Siracusa, dernæst i Agrigento, i Selinunte og afslutningsvis i Palermo.

Karthagarne, grækerne, romerne, byzantinerne og araberne har alle hersket over Sicilien. Det samme har tyske, franske og spanske herskere inden den endelig kom under italiensk styre. Disse mange skift har naturligvis sat sine spor på Sicilien, som således har en utrolig rig og broget kultur. På turen skal vi blandt andet opleve Apollotemplet, arkæoloiske museer, det doriske Zeus-tempel, Concordia templet og Akropolen samt marmorbruddet Rocche di Cusa og domkirken i både Siracusa og Palermo.

Se hele rejsens program i pdf-filen nedenfor:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

TUREN GENNEMFØRES!

Minimum antal deltagere er opnået, og turen til Sicilien gennemføres.
Seneste nyt
5.12.17
SIDSTE CHANCE FOR AT BOOKE PLADS I PÅSKEN 2018!
Tilmeldingsfristerne for de 3 ture i påsken 2018 nærmer sig! Så hvis du vil med......
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk