Sicilien – rundrejse


Vores historiske rundrejser og kulturrejser til Sicilien er altid en stor success, derfor har vi dem også ofte på programmet. Du kan se de aktuelle rejser, vi har på programmet lige nu her:

Klassiskernes rejseprogram

Nedenfor kan du læse om vores tur til Sicilien i efterårsferien 2016:

Sicilien Rundrejse - Efterårsferien 2016 - UDSOLGT

Tag med Klassikernes Rejseforening på en enestående rundrejse på Sicilien. Rejsen afvikles efterårsferien 2016, og vi skal opleve nogle af de største seværdigheder på den smukke ø. Vi overnatter i 4 forskellige byer på Sicilien; først i Siracusa, dernæst i Agrigento, i Selinunte og afslutningsvis i Palermo.

Karthagarne, grækerne, romerne, byzantinerne og araberne har alle hersket over Sicilien. Det samme har tyske, franske og spanske herskere inden den endelig kom under italiensk styre. Disse mange skift har naturligvis sat sine spor på Sicilien, som således har en utrolig rig og broget kultur. På turen skal vi blandt andet opleve Apollotemplet, arkæoloiske museer, det doriske Zeus-tempel, Concordia templet og Akropolen samt marmorbruddet Rocche di Cusa og domkirken i både Siracusa og Palermo.

Se hele rejsens program i pdf-filen nedenfor:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

TUREN GENNEMFØRES!

Minimum antal deltagere er opnået, og turen til Sicilien gennemføres.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk