Bath & London - efterår 2022


BEMÆRK! Alle entréer i programmet er inkluderet i turens pris.
En rejse med besøg på arkæologiske lokaliteter fra romernes næsten 400 års besættelse af England. Desuden skal vi skal følge antikkens eftervirkninger i form af nedslag i den engelske arkitektur fra 1600-tallet og frem.

I Bath besøger vi det velbevarede romerske badeanlæg, og på byvandring kommer vi forbi 1700-tallets palladianske “rækkehuse” The Crescent og Kings Circus. Vi aflægger besøg i Prior Park med den engelske landskabelige have. I Fishbourne besøger vi den romerske villa og ser de enestående gulvmosaikker. 

På British Museum skal vi se udvalgte værker fra den græske og romerske oldtid, og vi besøger Museum of London, der bl.a rummer fund fra Londons romerske periode. Blandt neoklassicismens bygningsværker i London kommer vi forbi “The Athenæum Club” med dens gengivelse af Parthenonfrisen på bygningens yderside. Som noget ganske særligt aflægger vi dybt under jorden besøg i det nyindrettede “London Mithraeum” - en enestående arkæologisk udgravning med en romersk Mithrashelligdom. 

Heldagsturen til Oxford byder både på byvandring og på besøg på det kendte Ashmolean Museum, der bl.a rummer en stor samling fra den græsk-romerske oldtid. På rejsen deltager to danske faglige guider, som ledsager gruppen allerede fra Danmark.

Se rejseprogrammet her:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

Turen gennemføres med garanti

Rejsen gennemføres med max. 30 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk