Toscana & Umbrien - påskeferien 2017


Turen er en rundrejse i Toscana og Umbrien med fokus på de 2 italienske regioner i middelalderen og renæssancen med tilbørlig inddragelse af andre kulturhistoriske perioder, bl.a. den sagnomspundne etruskertid – og selvfølgelig også den græsk-romerske oldtid, når det er relevant. Hvem var disse etruskere, der gav navn til det romerske Etruria og det italienske Toscana?

Der vil indgå mange besøg i kirker, ikke mindst i Den hellige Frans’ kirke/Basilica di San Francesco i Assisi, som er en del af den nuværende paves navnemæssige forudsætning som Frans den Første/Francesco primo. Områdernes betydning i malerkunstens historie vil blive søgt tilgodeset med galleribesøg i Perugia.

Vi skal i Toscana besøge Firenze, Siena, Montalcino, Volterra og Pisa, og i Umbrien Perugia, Assisi og Passignano sul Trasimeno. Det vil være et mål for turen, at vi fornemmer den særlige atmosfære, som stederne hver for sig og allesammen har. Der vil være overnatninger i Firenze (2), Assisi (1), Siena (2) og Pisa (2).

Bussen kører os mellem de forskellige byer, så transporttider og gåafstande i de byer vi besøger, er meget overskuelige. Turen rundt i bussen fører os gennem de smukke landskaber i Toscana og Umbrien og det er en oplevelse i sig selv. Vi står også af bussen og tager en mindre slentretur ved Trasimenersøen.

Noget om de store toscanske vine bliver der også plads til i Montalcino: Brunello-vinens hjemby.
 

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

Tilmeldingsfrist d. 04.01 2017

Minimum antal deltagere er opnået, og rejsen gennemføres.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
26.1.17
Så har vi den sidste rejse i efteråret 2017, Sicilien, klar!
Alle efterårets 4 ture ligger nu klar på vores hjemmeside - book din plads allerede......
5.1.17
FÅ LEDIGE PLADSER på vores ture i påsken 2017!
Vores 4 rejser i påsken 2017 går til Wien, Toscana/Umbrien, Provence og Thessaloniki/Athen.......
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk