Toscana & Umbrien - påskeferien 2017


Det toscanske landskab er en symfoni af farver. Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke samt bløde bakker og middelalderarkitektur er noget af det, som drager og indbyder i Toscana. Umbrien kaldes også "Italiens grønne hjerte", hvilket skyldes den altoverskyggende vegetation af grønne træer der findes overalt i området. Man føler sig her næsten som en del af et middelaldereventyr, da der ligger smukke middelalderbyer på hver en bjerg- og bakketop.

På turen til Toscana og Umbrien har vi fokus på de 2 italienske regioner i middelalderen og renæssancen med tilbørlig inddragelse af andre kulturhistoriske perioder, bl.a. den sagnomspundne etruskertid – og selvfølgelig også den græsk-romerske oldtid, når det er relevant. Vi skal i Toscana besøge Firenze, Siena, Montalcino, Volterra og Pisa, og i Umbrien Perugia, Assisi og Passignano sul Trasimeno. Det vil være et mål for turen, at vi fornemmer den særlige atmosfære, som stederne hver for sig og allesammen har. Der vil være overnatninger i Firenze (2), Assisi (1), Siena (2) og Pisa (2).

Noget om de store, toscanske vine bliver der også plads til i Montalcino, Brunello-vinens hjemby.

Bestil din rejse

BESTIL DIN REJSE via formularen her.

Stadig få ledige pladser!

Minimum antal deltagere er opnået, og rejsen gennemføres.
Du kan stadig nå at få en plads - bestil ovenfor.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk