Rom Storhedstider - efterårsferien (Udsolgt)


Tag til Rom i efterårsferien og oplev Rom i dejlige passende temperaturer – typisk mellem 18 og 25 grader. På rejsen "Rom Storhedstid" skal vi følge nogle af de største epoker i landets og byens historie. Vi skal blandt andet bruge to dage i antikkens tegn, én dag i renæssancen/barokken samt en dag i henholdsvis Pavens og kongernes Rom.  

Turens program afvikles af danske kyndige faglige guider, som er din garant for en "ferie med fagligt indhold". Rundvisningerne starter i antikken ved blandt andet Forum Romanum, Palatinerhøjen og Pantheon. Vi skal også besøge Colosseum og kirken San Clemente. Vi skal besøge 2 renæssancepaladser og flere kirker fra barokken. I pavernes Rom er et af højdepunkterne besøget i Peterskirken. I kongernes Rom besøger vi den fascistiske bydel EUR og skal opleve nogle af de største byggerier fra starten af 1900-tallet.

Se hele programmet for rejsen i pdf-filen nedenfor. Der er mulighed for at vælge mellem 2 indkvarteringssteder som begge har en meget central og charmerende beliggenhed. Læs om hotellerne på turen til Rom. Se også vores priser og oversigt over rejsens fagprogram
 
Se hele rejseprogrammet her (Bemærk! ikke mulighed for at rejse ud af Billund):

Bestil rejseprogram

Hvis du ønsker programmet tilsendt med posten, kan det bestilles her.
 
Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
21.11.18
HUSK tilmeldingsfristerne for turene i påsken 2019
Tilmeldingsfristerne for turene i påsken 2019 nærmer sig så småt - de ligger......
26.10.18
Vi løfter sløret for efteråret 2019
Rejserne i efterårsferien 2018 forløb alle godt....
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk