Rom - Highlights


Tag til Rom i påsken og oplev byen i dejlige passende temperaturer – typisk mellem 18 og 25 grader.

Rom er generelt blevet et rigtig populært rejsemål for danskerne, og hvilken bedre måde at opleve det historiske Rom end med kyndige guider, som kan tager jer med på udflugt til en række spændende områder og seværdigheder? På denne tur har vi samlet alle de største seværdigheder i Rom og kalder den derfor også Rom Highlights.

De danske faglige guider står for rundvisningerne og turen begynder med en generel byrundtur, hvor vi siger "Buon Giorno a Roma" og stifter det første bekendskab med byens generelle linjer. Derudover bliver der mulighed for blandt andet at opleve verdens største kirke Peterskirken, katakomberne og Forum Romanum. Vi skal også på heldagsudflugt til Pompei, hvor vi skal opleve byen som i 79 e.Kr. blev begravet i vulkansk aske i forbindelse med Vesuvs udbrud. San Clemente og Capitolmuseet er også en del af rejseplanen.

Se hele programmet for rejsen i pdf-filen nedenfor. Læs om Hotel Smeraldo på rejsen som ligger i den atmosfærefyldte historiske bydel i Rom med 5 min. gang til Campo dei Fiori. Se også vores priser og oversigt over rejsens fagprogram.
 
Se rejseprogrammet her:

OBS! tilmeldingsfrist d. 06.01. 2014

Vi lukker for tilmeldinger til rejsen d. 06.01 2014. Rejsen gennemføres ved minimum 23 deltagere og maksimalt 35.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 86 69 19 87 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
8.3.24
Tag til Grækenland i Paulus fodspor
Vi er glade for at vi nu kan præsentere programmet på en af vores 2 rejser i......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk