Rom / Napoli - påsken 2016 (UDSOLGT)


OBS! Garanteret afgang - rejsen gennemføres - få ledige pladser
 
På rejsen skal vi opleve noget af det bedste i de to smukke syditalienske byer Napoli og Rom. I Rom skal vi forkæles med oplevelser på nogle af de største seværdigheder som bla. Forum Romanum, Palatinerhøjen, Colosseum og San Clemente. Vi skal også på Capitolmuseerne hvor Ulvinden og Romulus og Remus befinder sig. Peterskirken er verdens største og et must i Rom! Byggeriet er imponerende og nogle af de allerstørste kunstnere som Bernini, Rafael, Michelangelo og Bramante har lavet bidrag. Vi skal også se vores egen Bertel Thorvaldsens pavelige gravmæle.
   
Efter 4 gode dage i Rom drager bussen mod Napoli. Vi tager vejen gennem de tidligere pontiske sumpe, som Mussolini drænede, og hvor han anlagde byerne Pomezia og Aprilia. I Terracina gør vi holdt ved det gammelromerske Jupitertempel og vi besøger Sperlonga med kejser Tiberius villa.
 
Under opholdet i Napoli tager vi på en heldags byvandring hvor vi har fokus på byens historie fra Middelalderen og til idag. Opholdet i Napoli byder også på et besøg på det nationalærkæologiske museum som blandt andet har mange fund fra Herculaneum og Pompei. Vi skal også opleve Herculaneum live og på tilbageturen til lufthavnen kører vi omkring Montecassino klosteret.  
 
Se hele rejseprogrammet her:

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk