Klassiske Wien - påske 2016-UDSOLGT


Wien har så mange seværdigheder, at det er umuligt at se alle på en uge. Vi har derfor valgt at koncentrere os om udvalgte perioder i Wiens historie.

Romerne har været i Østrig siden det første århundrede og Wien har været et vigtigt punkt på grænsen mellem Romerriget og Germanien. Her blev der anlagt en legionslejr og omkring den voksede der en bymæssig bebyggelse op. Centrum i Wien ligger på den gamle legionslejr og det er muligt under Hoher Markt at se rester af et par af bygningerne i legionslejren, hvor der også er et lille museum. Kunsthistorisches Museum har en fin antiksamling med både romerske og græske fund. Vi skal også besøge Carnuntum, den anden legionslejr i området. Også her er der et fint lille museum.

Wien var hovedstad i det tysk-romerske rige, og det har medført, at byen bl.a. har nogle store kirker fx Stephansdom og Karlskirche, der var et symbol på det nye Rom. Ringgaden stammer fra sidste halvdel af 1800-tallet, og en række af bygningerne langs den blev tegnet af den danske arkitekt Theophilus Hansen. Vi skal se flere af hans byggerier bl.a. parlamentet.

Jugendstil er "født" i Wien. Vi skal derfor også koncentrere os om den med besøg i Kirche am Steinhof, Secessionsbygningen og Belvedereslottet med malerier af Gustav Klimt bl.a. det berømte maleri "Kysset". Vi skal også en tur langs Donau til det store barokkloster i Melk.

Se rejseprogrammet:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk. Bestil din rejse via formularen her.  

Garanteret afgang - rejsen gennemføres

Rejsen afvikles med maksimalt 35 deltagere.

Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk