Istanbul – efterårsferien 2015


Tag med Klassikernes Rejseforening på kulturrejse i efterårsferien til Istanbul. Turen er meget efterspurgt, så snarlig reservation af tilrådes.

Vores ture til Istanbul er meget populære, og byen byder da også på en masse kulturelle og meget anderledes indslag. Istanbul er den eneste by i verden, som er beliggende på to kontinenter og samtidig har byen været hovedstad i både det romerske, byzantiske og det osmanniske rige. at en gåtur rundt i Istanbul er ligesom at vandre rundt i en levende historiebog, hvor to kontinenter og tre kulturer blander sig i et farvestrålende virvar.

I løbet af ugen kommer I omkring en masse spændende seværdigheder. Den Blå Moske er naturligvis på programmet – moskeen er utrolig smuk og er vel nærmest blevet Istanbuls vartegn. Derudover skal vi besøge en række kirker, moskeer og andre historiske bygningsværker. Der bliver blandt andet mulighed for at opleve Lille Agia Sofia og Chora kirken samt Topkapi-paladset og Galata-tårnet. Istanbul har alt det, der skal til for at give gæsterne en stor kulturel oplevelse.

Se rejseprogrammet for rejsen til Istanbul i efterårsferien 2015:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

Minimumsdeltagerantallet er opnået og rejsen gennemføres

Rejsen gennemføres ved 23 deltagere og afvikles med maksimalt 35 deltagere.

Vær opmærksom på...

Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ved indrejse til Tyrkiet.
Seneste nyt
10.6.24
Tilmeldingsfristen er forlænget - book snarest
Vi har rykket tilmeldingsfristen for turen til Grækenland en smule og den er......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk