Firenze - efterårsferien 2015


En klassiker er tilbage, og vi er glade for igen at kunne tilbyde en spændende kulturrejse til Firenze. Vi skal både besøge Firenze, Siena og Pisa - 3 kulturelle centre fra Middelalderen og Renæssancen.
 
På turen ser vi nogle af de mest kendte renæssancebygninger i Firenze fx Palazzo Rucellai, Hittebørnshospitalet, kirkerne Santa Maria Novella og San Lorenzo, Michelangelo skulpturer på Bargello og i Mediciernes Gravkapel samt malerier på Uffizierne.
 
I Siena besøger vi Palazzo Pubblico, der er byens rådhus og domkirken. Der vil være tid til at smage de berømte Sienakager.
 
Pisa er kendt for Det skæve Tårn, men domkirken, dåbskapellet og Campo Santo er bestemt også værd at besøge. Foruden dette er der en heldagstur med egen bus til Volterra, hvis historie går tilbage til etruskerne. Vi skal her besøge museet med en af Italiens bedste etruskersamlinger samt det romerske teater. I Fiesole, der er forgængeren for Firenze, skal vi se ruiner fra etrusker- og romertiden og nyde den fine udsigt over Firenze.
 
På hele rejsen vil turens faglige guider sætte oplevelserne i et historisk perspektiv og sikre at turen bliver en "ferie med fagligt indhold". Alle udflugter og rundvisninger er inkluderet i prisen. Det er naturligvis valgfrit, om man ønsker at deltage i udflugterne. Bemærk offentlig transport og entrebilletter er for egen regning.
Se rejseprogrammet for turen til Firenze i efteråret 2015:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

Minimumsdeltagerantallet er opnået og rejsen gennemføres

Rejsen afvikles ved min. 23 og maksimalt 35 deltagere.
Seneste nyt
10.6.24
Tilmeldingsfristen er forlænget - book snarest
Vi har rykket tilmeldingsfristen for turen til Grækenland en smule og den er......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk