Boston/New York - påsken 2023


“One if by land, two if by sea.“ Denne linje fra Henry Longfellows digt er kendt af ethvert barn i Massachusetts; det omhandler Paul Reveres ridt fra Boston til Lexington. Det blev begyndelsen på den amerikanske revolution I 1776. Vi skal følge optakten til og forløbet af dennes første tid i Boston ved at gå Freedom Trail og tage på udflugt til Lexington og Concord, hvor de første sammenstød med englænderne fandt sted. Vi skal naturligvis også besøge JFK`s Presidential Library and
Museum.

Vi kører sammen i bus til New York, og på vejen gør vi holdt ved Plimoth Plantation, en rekonstruktion af den første koloni i Massachusetts anlagt af puritanerne ombord på Mayflower 1630. I New York følger vi også revolutionssporet ved at se Federal Hall, hvor George Washington aflagde ed som præsident, Fraunces Tavern, hvor han tog afsked med sine officerer og Bowling Green, hvor man indledte revolutionen i New York. Men vi skal selvfølgelig også besøge indvandrermuseet Ellis Island, Metropolitan Museum med en fin græsk-romersk samling, se bygningen, der er tydeligt inspireret af antikken og højhuse.

HUSK! På rejser til USA skal der udfyldes ESTA forud for indrejse. Det er rejsedeltagerens ansvar at sørge for dette. Der er endvidere specielle regler for gyldighed af passet. 

Se hele rejseprogrammet for rejsen til Boston/New York her:

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt via denne formular.    

Tilmeldingsfrist d. 05.12 2022

Seneste frist for tilmelding til rejsen er d. 05.12 2022. Rejsen gennemføres med min. 18 gæster + 2 guider / max 28 gæster + 2 guider. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
10.6.24
Tilmeldingsfristen er forlænget - book snarest
Vi har rykket tilmeldingsfristen for turen til Grækenland en smule og den er......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk