Athen – påsken 2012


Tag med Klassikernes Rejseforening på en historisk rejse til Athen i påskeferien og oplev en lang række spændende museer, bygninger og arkæologiske områder. 

Athen var i oldtiden den centrale græske bystat og byens kultur og samfundsliv har haft afgørende betydning for resten af Europa. På turen til Athen skal vi selvfølgelig se en række af de fantastiske seværdigheder i selve byen. Der er mange spændende antikke monumenter, og vi skal blandt andet opleve akropolis, Agora og Nationalmuseet. Vi får dog også mulighed for at kommer lidt ud af byen på busture til Delphi og det østlige Peloponnes. Rejsen byder ligeledes på et spændende foredrag, som kobler Athens spændende fortid med nutiden. Vi skal høre om det moderne Grækenland og der bliver mulighed for at stille spørgsmål til aktuelle emner.

Alle udflugter og rundvisninger er inkluderet i prisen. Det er naturligvis valgfrit, om man ønsker at deltage i udflugterne. Bemærk offentlig transport og entrebilletter er for egen regning.

Se rejseprogrammet for rejsen til Athen i påskeferien:

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
10.6.24
Tilmeldingsfristen er forlænget - book snarest
Vi har rykket tilmeldingsfristen for turen til Grækenland en smule og den er......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk