Venedig, Verona og Ravenna - påske 2018


Venedig, Verona og Ravenna er alle på UNESCOs Verdensarvsliste.

Ravenna var hovedstad i ostrogoterne rige i begyndelsen af det 5. århundrede og var en vigtig by i Det byzantinske Rige i det 6. århundrede. Begge dele har sat sig dybe spor i byen, specielt i kirkerne. Vi skal se de flotte mosaikker i kirkerne og dåbskapellerne. På vejen til Verona foretager vi en afstikker til Rimini, som foruden at være en badeby, byder på Augustusbuen og en romersk bro. Verona er en gammel romerby, og her finder man flere romerske bygninger. Mest kendt er amfiteatret, men der er også en romersk bro, et teater og en monumental bue.

Venedig er en nyere by, der bliver Adriaterhavsregionens største handelsby i middelalderen og renæssancen. Det har sat sit præg på de mange store bygninger langs Canal Grande, i kirkerne, Doge-paladset og på museerne. Vi skal se Accademia, der er et kunstmuseum med mange malerier fra den venetianske skole. Desuden skal vi besøge Ca`Rezzonico, der i dag er museum for det 18. århundredes Venedig.

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.
Turen gennemføres med max 35 gæster + 2 guider 

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk