USA rundrejse - påske 2018


Antikkens Grækenland og Rom har kastet lange skygger i USA. De engelske kolonister i Amerika var eksempelvis meget påvirket af den antikke arv. Særligt i 1700-tallet og begyndelsen af 1800-tallet spillede de græske og romerske forfattere samt den antikke arkitektur en stor rolle.

Vi skal på denne rundtur i USA besøge nogle af de steder, som har haft stor betydning i den amerikanske historie - fx Jamestown, som var den ældste bosættelse i Amerika, Yorktown, hvor englænderne kapitulerede til det nyoprettede USA samt Williamsburg, som er Virginias gamle hovedstad. I Richmond og Charlottesville er det muligt at se, hvordan Thomas Jefferson var inspireret af antikkens arkitektur. Vi tager også et stop ved Manassas/Bull Run, som er den første slagplads i Borgerkrigen.

I Alexandria skal vi se huse fra 1700-tallet og George Washingtons plantage. I Washington by er det tydeligt, at klassicistisk arkitektur spiller en stor rolle. Vi skal her blandt andet se de officielle bygninger og flere interessante krigsmindesmærker.

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Tilmeldingsfrist d. 18.12 2017

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
17.8.17
Skal du med Klassikerne på tur i påsken 2018?
Herunder kan du læse mere om vores ture i påsken 2018....
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk