Rundrejse på Peloponnes - Hoteller - UDSOLGT


På turen til Grækenland bor vi på følgende hoteller.

Achillion Hotel, Loutraki

4-stjernet hotel centralt beliggende i Loutraki Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition og minikøleskab. Hotellet har i øvrigt elevator, bar og restaurant. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets beliggenhed.

Maniatis Hotel, Sparta

Maniatis Hotel, Sparta 3-stjernet hotel centralt beliggende i Sparta. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition, minikøleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, bar og restaurant. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hotellets beliggenhed.

Hotel Neda, Olympia

Neda Hotel, Olympia 3-stjernet hotel centralt beliggende i Olympia - tæt på det arkæologiske område. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition, minikøleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, restaurant, lounge, snack bar, udendørs pool og tagterrasse. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hotellets beliggenhed.

Hotel Victoria, Nauplion

2-stjernet hotel centralt beliggende tæt ved den gamle bydel i Nauplion. Værelser med bad/toilet, telefon, TV, aircondition og minibar. Morgenmad er inkluderet. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hotellets beliggenhed.

Evripides Hotel, Athen

2-stjernet hotel centralt beliggende i Athen, ikke langt fra Akropolis og i gåafstand fra den gamle bydel Plaka. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, air-condition, safety boks, køleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt bar, tagterrasse og lounge. Morgenmad inkl. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hotellets beliggenhed.

Seneste nyt
29.10.23
NYHED! Rundrejse i Grækenland
Vi er glade for at kunne præsentere endnu en forårsrejse i 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk