Rundrejse på Peloponnes - Hoteller - UDSOLGT


På turen til Grækenland bor vi på følgende hoteller.

Achillion Hotel, Loutraki

4-stjernet hotel centralt beliggende i Loutraki Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition og minikøleskab. Hotellet har i øvrigt elevator, bar og restaurant. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.

Se hotellets beliggenhed.

Maniatis Hotel, Sparta

Maniatis Hotel, Sparta 3-stjernet hotel centralt beliggende i Sparta. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition, minikøleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, bar og restaurant. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hotellets beliggenhed.

Hotel Neda, Olympia

Neda Hotel, Olympia 3-stjernet hotel centralt beliggende i Olympia - tæt på det arkæologiske område. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition, minikøleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, restaurant, lounge, snack bar, udendørs pool og tagterrasse. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hotellets beliggenhed.

Hotel Victoria, Nauplion

2-stjernet hotel centralt beliggende tæt ved den gamle bydel i Nauplion. Værelser med bad/toilet, telefon, TV, aircondition og minibar. Morgenmad er inkluderet. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hotellets beliggenhed.

Evripides Hotel, Athen

2-stjernet hotel centralt beliggende i Athen, ikke langt fra Akropolis og i gåafstand fra den gamle bydel Plaka. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, air-condition, safety boks, køleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt bar, tagterrasse og lounge. Morgenmad inkl. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 

Se hotellets beliggenhed.

Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
8.3.24
Tag til Grækenland i Paulus fodspor
Vi er glade for at vi nu kan præsentere programmet på en af vores 2 rejser i......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk