Rundrejse i Grækenland - UDSOLGT


BEMÆRK! Alle entréer i programmet er inkluderet i turens pris.
 
Denne rejse er lidt af en nyskabelse, dels fordi den er henlagt til et tidspunkt, hvor vi normalt ikke udbyder rejser, og dels fordi vi besøger steder, hvor vi ikke har været før på en rundtur i det centrale Grækenland.

Vi lægger ud med at køre direkte til Delfi for at besøge det hellige område med oraklet, og derfra den følgende dag videre nordpå til Meteora og de med rette berømte klostre på de høje klipper. I Dodone nær Ioánnina ligger resterne af et andet berømt orakel fra oldtiden. Ligesom i Delfi er der her en særlig stemning, som man ikke kan undgå at fornemme, når man går rundt bag ruinerne.

Og turen fortsætter lidt i samme spor med besøget i nedgangen til underverdenen, det såkaldte Nekromanteion ved floden Acheron. På vej tilbage mod syd kommer vi til Nikopolis, en by som Augustus grundlagde i 30 f.Kr. som tak til Apollon og Poseidon for sejren over Antonius og Cleopatra i det søslag, der endeligt afsluttede de borgerkrige, der havde hærget Romerriget, siden Julius Cæsar gik over Rubicon i 49 f.Kr.

Næste stop på rundturen er Korinth med resterne af det gamle Apollon-tempel og de mange ruiner fra romersk tid. Rejsen afsluttes i Athen med besøg på Akropolis og det nye Akropolismuseum.

Se hele programmet for rejsen her:

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Tilmeldingsfrist d. 20.01 2024

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
8.3.24
Tag til Grækenland i Paulus fodspor
Vi er glade for at vi nu kan præsentere programmet på en af vores 2 rejser i......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk