Campanien - efterår 2021 - UDSOLGT


Rundtur i Campanien, hvor vi blandt andet besøger Napoli med Vesuv, Sorrento-halvøen, Amalfi, Capri, Pæstum, Pompeii og Villa Oplontis.

Klassikernes Rejseforening har mange gange været i både Napoli og Pompei, men oftest i sammenhæng med en Rom-tur. Denne gang er udgangspunktet alene Napoli, den på alle måder charmerende syditalienske metropol, og de mange store seværdigheder i golfen rundt om byen og i den omkringliggende region Campanien, en kulturernes smeltedigel allerede fra antikken. Selvom Campanien i dag et af de tættest befolkede områder i Italien, er der stadigvæk mange betagende naturscenerier. Vi har sammensat et program med masser af kulturhistorie, ruiner, kirker, kunst og museer, alt fra oldtid til nutid + en række naturoplevelser på Sorrento-halvøen, Capri og vulkanen Vesuv.

Vesuv er omdrejningspunktet for meget af turen, og en særlig ting ved denne tur er, ud over besøget på vulkanen, en hel dags program i Vesuv-byen Pompeii. Derudover skal vi besøge ruinområderne Pæstum og Villa Oplontis, som kun få danskere har besøgt, på trods af stedernes betydning og imponerende overleveringer. Pæstum blev grundlagt som ’oversøisk’ koloni af de gamle grækere med det oprindelige navn Poseidonia efter havguden Poseidon, og huser i dag en række veloverlevede græske templer, som er vigtige for forståelsen af faser i den græske arkitekturhistorie. Den romerske villa, Villa Oplontis, er et must på en tur rundt i Napoli-området, og den skal vi naturligvis også besøge.

Se hele programmet for rejsen her:

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Minimumsdeltagerantal

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.

Udvidet pakkerejsegaranti

Tiden lige nu er usikker. Derfor har vi hos AlfA Travel - som teknisk arrangør for Klassikernes Rejseforsikring - valgt, at give vores gæster en større tryghed med en "udvidet pakkerejsegaranti”. Det betyder, at uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, så giver vi dig fri hæveret på pakkerejser, hvis rejser til dit rejsemål frarådes 7-10 dage før og op til afrejse. Dermed kan du allerede nu starte din ferieplanlægning, selv til lande der i øjeblikket frarådes rejser til. 

Bemærk: Denne udvidede pakkerejsegaranti gælder for rejser i efteråret 2021.

Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk