Istanbul med rundtur til Troja og det nordvestlige Tyrkiet - efterår 2019


BEMÆRK! Alle entréer i programmet er inkluderet i turens pris.

Denne tur går til Istanbul med rundtur til Iznik, Troja og Gallipoli.

Har I altid drømt om at se, hvor Agamemnon, Odysseus og Achilleus sloges med trojanerne ledet af Hektor, så er muligheden der nu - vi besøger nemlig udgravningerne af Troja på denne tur. Desuden ser vi Iznik, som er oldtidens Nicaea, hvor den romerske guvernør Plinius boede. I dag er den mest kendt for sine kakler. Det er også muligt at se flere antikke græske byer med fine rester af templer og andre græsk-romerske bygningsværker. Gallipoli er stedet, hvor bl.a. englænderne foretog en landsætning af tropper i 1915. Det blev som bekendt til et nederlag, idet tyrkerne vandt. Vi skal se slagpladsen og museet der.

Derudover besøger vi også de største seværdigheder i Istanbul såsom Den Blå Moske, kirken Hagia Sophia, der blev bygget af kejser Justinian i 537 og som straks blev omdannet til moske efter tyrkernes erobring i 1453, samt Topkapi, der var de tyrkiske sultaners residens.

Se det samlede rejseprogram her:

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Udsolgt!

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk