Hamborg - januar 2023 - Udsolgt


Tag med på Klassikernes weekendtur til Hamborg. På turen skal vi primært opleve den store udstilling om kejser Augustus på Bucerius Kunst Forum. Udstillingen hedder: Die neuen Bilder des Augustus. Macht und Medien im antiken Rom. Det er en pragtudstilling af genstande lånt fra museer som Louvre i Paris, Uffizierne i Firenze, Kapitolmuseerne og  Vatikanmuseerne i Rom, Det Nationale Arkæologiske Museum i Napoli og mange andre europæiske museer og samlinger. Under Klassikernes Rejseforenings besøg vil vi med udgangspunkt i de udstillede genstande give en introduktion til Augustus og hans tid og til Augustus’ brug af kunst og litteratur til at legitimere sin magt.

Turen byder også på en guidet byrundtur i Hamborg og et spændende besøg på Hamburger Kunsthalle. Sidst men ikke mindst, så giver turen rigtig gode muligheder for en god snak og måske et fælles glas vin over en god middag.

Bemærk!
Turen er baseret på at rejsedeltagerne selv kommer til Hamborg. Foreningen har valgt denne løsning fordi det gøres let med egen bil, rutebus eller med tog. Se hele programmet for rejsen her. 

Bestil din rejse

Bestil din rejse via denne formular.    

Tilmeldingsfrist d. 01.12 2022

Seneste frist for tilmelding til rejsen er d. 01.12 2022. Rejsen gennemføres med min. 14 gæster + 1 guider / max 20 gæster + 1 guider. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
30.6.24
Rom fra nye vinkler - nu med gennemførselsgaranti
Denne tur er en udvidet Rom rejse, hvor vi ser på byen fra helt nye vinkler....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk