Cypern - påskeferien 2023


UDSOLGT - kontakt os hvis du vil på venteliste.

BEMÆRK!
 
Alle entréer i programmet er inkluderet i turens pris.
Cypern ligger centralt i det østlige Middelhav og er derfor blevet påvirket fra øst og vest, syd og nord. Ægyptere, fønikere, grækere, romere, frankere, tyrkere og englændere har alle sat deres spor på øen. Og det er deres aftryk, vi skal opspore på denne rundtur.

Vi starter med at lære hovedstaden Nicosia at kende. Det er den sidste delte hovedstad i Europa. Det går smertefrit at bevæge sig fra den sydlige, græske del til den nordlige, tyrkiske del. Seværdighederne ligger som perler på en snor indenfor byens venetianske mure. På en udflugt til den nordlige del af øen besøges det store ruinområde i Salamis og den tætliggende by Famagusta med Othellos tårn.

På vej til Paphos kommer vi forbi Troodos bjergene og nogle af de byzantinske kirker, der er på UNESCOs verdensarvsliste. I Paphos ser vi de berømte mosaikker fra romersk tid og de såkaldte kongegrave fra hellenistisk tid. Selvfølgelig kommer vi også forbi den klippe, hvor Afrodite ifølge sagnet steg op af havet.

Inden hjemrejsen bliver der tid til at bese Larnaka, med Skt. Lazarus kirken, hvor Lazarus (måske) ligger begravet, da han døde for anden og sidste gang i 63 e.Kr.

Se hele programmet for rejsen her:

Tilknyttet fil:    Cypern - Rejseprogram (3962 Kb)

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Turen gennemføres med garanti

Rejsen gennemføres ved min. 23 og max 35 gæster + 2 guider.
Depositum kr. 3.000,- pr. person.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
30.6.24
Rom fra nye vinkler - nu med gennemførselsgaranti
Denne tur er en udvidet Rom rejse, hvor vi ser på byen fra helt nye vinkler....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk