Athen med Metéora og Delfi - efterår 2020


På denne tur besøger vi fire steder, der er med på UNESCOs verdensarvsliste: Athens Akropolis, Delfi, klostrene i Méteora og Osios Loukas klosteret, der ligger i nærheden af Delfi.

I Athen besøger vi selvfølgelig Akropolis, og også det nye Akropolis museum og det antikke torv, Agora. På en byvandring ser vi på nogle af de bygninger, der blev bygget i 1800-tallet, da Athen var blevet hovedstad i det selvstændige Grækenland. Tre af dem er tegnet af de to danske brødre Christian og Theofilus Hansen.

Vi tager på en todages tur med egen bus til Metéora klostrene og til Delfi. Metéora klostrene, der er beliggende på 300 meter høje klipper, er et af de mest besøgte steder i landet, og det samme gælder Delfi med Apollontemplet og det hellige område. På vejen tilbage til Athen tager vi forbi Osios Loukas klostret, hvis ene kirke er udsmykket med mosaikker og fresker. Tilbage i Athen besøger vi Nationalmuseet, der indeholder mange imponerende fund inden for alle former for kunst fra antikken.

Sidst men ikke mindst går en halvdagstur med bus går til Kap Sounion, med templet for Poseidon. Smukkere sted at betragte solnedgangen findes næppe!

Se hele programmet for rejsen her:

 

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Tilmeldingsfrist d. 1.7 2020

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
10.6.24
Tilmeldingsfristen er forlænget - book snarest
Vi har rykket tilmeldingsfristen for turen til Grækenland en smule og den er......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk