Istanbul – påskeferien 2016


Tag med Klassikernes Rejseforening på kulturrejse i påskeferien til Istanbul.

Vores ture til Istanbul er meget populære og byen byder da også på en masse kulturelle og meget anderledes indslag. Istanbul er den eneste by i verden, som er beliggende på to kontinenter og samtidig har byen været hovedstad i både det romerske, byzantiske og det osmanniske rige. Denne historiske rejse er et godt bud på en lærerig oplevelsestur.

I løbet af ugen kommer I omkring en masse spændende seværdigheder. Den Blå Moske er naturligvis på programmet som noget af det første – dette er vel nærmest Istanbuls vartegn. Derudover skal vi besøge en række kirker, moskeer og andre historieske bygningsværker. Der bliver blandt andet mulighed for at opleve Lille Agia Sofia og Chora kirken samt Topkapi-paladset og Galata-tårnet. Alt i alt vil en påskeferie i Istanbul med Klassikernes Rejseforening være en stor kulturel oplevelse.

Se rejseprogrammet for rejsen til Istanbul i påskeferien:

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
10.6.24
Tilmeldingsfristen er forlænget - book snarest
Vi har rykket tilmeldingsfristen for turen til Grækenland en smule og den er......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk