Grækenland - hoteller


På rejsen til det klassiske Grækenland indkvarteres vi i 4 forskellige og på hver sin måde fantastiske byer. Vi tilbringer 4 nætter på hotellet i Athen og 1 nat på hver af de resterende hoteller i henholdsvis Delfi, Olympia og Nauplion.

Evripides Hotel, Athen

Hotellet er centralt beliggende i Athen ikke langt fra Acropolis og tæt på metroforbindelse. Værelserne er med eget bad/toilet, telefon, WiFi, TV, aircondition og hårtørrer. Se hotellets hjemmeside her.

Se hotellets placering på bykortet.

Acropole Hotel, Delfi

Hotellet er et hyggeligt familiedrevet hotel, som er beliggende ikke langt fra de arkæologiske udgravninger. Der er ialt 42 værelser som er med telefon, TV, aircondition og safety-boks. Se hotellets hjemmeside her.

Se hotellets placering på kortet.

Neda Hotel, Olympia

3-stjernet hotel centralt beliggende i Olympia - tæt på det arkæologisk område. Hotellet har restaurant, lounge, snack bar og udendørs pool. Værelser med bad/toilet, telefon, og TV. Se hotellets hjemmeside her.

Se hotellets placering på kortet.

Hotel Victoria, Nauplion

2-stjernet hotel centralt beliggende tæt ved den gamle bydel i Nauplion. Værelser med bad/toilet, telefon, TV, aircondition og minibar. Se hotellets hjemmeside her.

Se hotellets placering på kortet.

Seneste nyt
30.6.24
Rom fra nye vinkler - nu med gennemførselsgaranti
Denne tur er en udvidet Rom rejse, hvor vi ser på byen fra helt nye vinkler....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk