Rundrejse i Grækenland - Hoteller


På turen til Grækenland bor vi på følgende hoteller:

Parnassos Hotel, Delfi

Hotellet er centralt beliggende i hjertet af Delfi - ikke langt fra museet og de arkæologiske udgravninger. Værelserne er indrettet i klassisk stil med eget bad/toilet, telefon og TV. Hotellet har iøvrigt egen restaurant med middelhavsretter.

Rex Hotel, Kalabaka***

Hotellet har ialt 35 værelser, som alle er indrettet i individuel stil. Værelserne er indrettet med eget bad/toilet, klimaanlæg, gratis Wi-Fi, hårtørrer, telefon og TV.

Bretania Hotel, Ioannina

Hotellet har en fin beliggenhed med udsigt over Lake Pamvotida og Ioannina. Hotellet ligger i nærheden af de arkologiske serværdigheder. Værelserne er meget forskellige i indretning og beliggenhed, men alle indrettet med eget bad/toilet, TV, Wi-Fi og hårtørrer.

Comfort Hotel, Preveza

Er beliggende i centrum af Preveza i nærheden af det historiske centrum. Værelserne er smagfuldt indrettet med gratis WiFi, TV, aircondition og eget bad/toilet. Hotellet har iøvrigt egen bar.

Hotel Pappas, Loutraki/Korinth

Hotellet er beliggende i Loutraki - skønt beliggende lige ud til havet. Hotellet har ialt 100 værelser, som er med eget bad/
toilet, TV, safe, hårtørrer og lille køleskab.

Evripides Hotel, Athen

2-stjernet hotel centralt beliggende i Athen, ikke langt fra Akropolis og i gåafstand fra den gamle bydel Plaka. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition, safety boks, køleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, bar, tagterrasse og lounge. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.
 
Bemærk, flere af hotellerne er mindre familiehoteller og værelserne kan være indrettet meget forskelligt.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
8.3.24
Tag til Grækenland i Paulus fodspor
Vi er glade for at vi nu kan præsentere programmet på en af vores 2 rejser i......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk