Vesttyrkiet - Efterår 2016


På denne spændende rundrejse skal vi bo i Selcuk, Pammukale og Bergama. Udflugterne går blandt meget andet til en perlerække af antikke byer som Efesos, Priene, Milet , Didyma, Hierapolis, Sardes og Pergamon.
 
Vesttyrkiet er et meget gammelt kulturområde, hvor man virkeligt kan mærke historiens vingesus. Her bosatte græske kolonister sig og nogle af de ældste græske filosoffer og historieskrivere boede langs kysten. Lyderne med kong Kroisos boede længere inde i landet og omkring 500 f. Kr. erobrede perserne området. Her kom Alexander den Store forbi og i slutningen af 2. århundrede f.Kr. fik romerne det som testamentarisk gave af kong Attalos af Pergamon. En af de første kristne menigheder blev dannet i Efesos.

Senere blev det en del af det osmanniske rige og er i dag et af de mest velbeslåede områder i det moderne Tyrkiet. Området er meget frugtbart og på vore udflugter til en perlerække af antikke byer, Efesos, Priene, Milet, Didyma, Hierapolis, Sardes, og Pergamon, passerer vi bl. a. figen- og olivenlunde, bomuldsmarker og store fredede naturområder i et meget varieret og smukt landskab. Og det allerbedste er, at man stadigvæk har lov til at gå rundt mellem ruinerne. Der er ingen afspærringer.
 
Se rejseprogrammet for rundrejsen i Vesttyrkiet:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.
                                   

Tilmeldingsfrist senest d. 01.07 2016

Rejsen gennemføres med minimum 23 deltagere og maksimalt 35 deltagere.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
13.2.19
Alle entréer er INKLUDERET i efterårets turpriser!
Som noget nyt er alle entréer i efterårets rejseprogrammer INKLUDERET i turenes......
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk