New York/Washington - påsken 2015


Tag med Klassikernes Rejseforening på en unik kombinationsrejse til til Guds eget land og oplev både New York og Washington. I New York er der, ikke i samme grad som i Washington, bygninger, som er inspireret af antikken, men vi skal se nogle af dem - fx Federal Hall, St. Pauls Chapel og City Hall. Herudover har New York et af verdens bedste antikmuseer og vores rundtur byder ligeledes på Ellis Island, Imperial State building, Moma og Guggenheim museet. Alle udflugter og rundvisninger er inkluderet i prisen.
 
USA har ikke den samme antikke arv som Europa, men på rejsen skal vi i Washington se flere imponerende bygningsværker, som er inspireret af antikken herunder blandt andet The White House, kongresbygningen, The Capitol og The Treasury Building. I Washington skal vi endvidere se nærmere på Georgetown gamle huse og kendte museer som National Gallery, Smithsonian American Art Museum samt Air and Space Museum.

Det er naturligvis valgfrit, om man ønsker at deltage i udflugterne. Bemærk offentlig transport og entrebilletter er for egen regning (dog er New York Metropass inkluderet).
Se rejseprogrammet for rejsen til Washington/New York i påskeferien 2015:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.
                                   

OBS! Tilmeldingsfrist d. 12.01 2015

Vi lukker for tilmeldinger til rejsen d. 12.01 2015. Rejsen gennemføres ved minimum 23 deltagere og maksimalt 35.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
28.4.22
NYHED! Bath & London
Den sidste tur med Klassikernes Rejseforening i efteråret 2022 er nu klar til......
6.4.22
To tur til efterårsferien er klar
De første 2 ture til efterårsferien 2022 er nu klar til bestilling på hjemmesiden. ......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk