Sydengland - Det romerske Britannien (udsolgt)


På denne tur skal vi opleve det smukke og meget unikke Sydengland med besøg i bl.a. Portsmouth, Bignor, Bath, Stevenage og Colchester. Vi skal se levn fra 3 epoker i Englands historie. Stonehenge repræsenterer den ældste epoke; anlægget er nok påbegyndt ca. 1900 f. Kr. – et offersted? Et soltempel? En helligdom? Det er stadig meget omdiskuteret.

Fra jernalderen skal vi se et ”hill-fort”, Old Sarum. England blev første gang invaderet af  Caesar i 50`erne f.Kr., men det var kejser Claudius, der begyndte den egentlige erobring i 43. Ikke alle kunne uden sværdslag acceptere at komme under romersk herredømme og icenernes dronning Boudicca begyndte i 60 en opstand mod romerne og hun erobrede Camulodunum/Colchester, hvor alle indbyggerne blev nedslagtet og de 2 andre store romerske bosættelser, Londinium og Verulamium/St. Albans blev også rendt over ende. Men til sidst besejrede romerne Boudicca og kunne fortsætte erobringen af England.

Den tredje epoke er middelalderen, hvor vi møder legenden om kong Arthur og Camelot, Knud den Stores vikingerige, normannernes erobring 1066 og de store katedraler fra 11. og 12. århundrede. På rejsen deltager 2 danske faglige guider, som ledsager gruppen helt fra Danmark.
 
Se rejseprogrammet her:

Bestil din rejse

Programmet for rejsen findes i ovenstående pdf-fil. Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
 
Bestil din rejse via formularen her.

Rejsen gennemføres

Minimumsdeltagerantaller er opnået og rejsen gennemføres. Der er maksimalt plads til 35 deltagere.
Seneste nyt
10.10.21
Prægtige Peloponnes
Påskerejse 2022Denne tur er en rundrejse til Peloponnes, den sydligste del af......
22.8.21
Alt det bedste i Rom og omegn
På påsketuren til Rom skal vi opleve alle de største seværdigheder i Rom og Roms......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk