Andalusien - Hoteller


På rejsen til Andalusien skal vi bo i 4 forskellige charmerende byer. Hotellerne på rundrejsen er beliggende i Granada, Cordoba, Mérida og Sevilla.

Hotel Monasterio Basilios

3-stjernet hotel beliggende lige ved Genil floden med kort afstand til centrum. Værelserne er med bad/toilet, air-condition, wifi, tv, safe og hårtørrer. Hotellet har egen restaurant. Morgenmad er inkluderet. www.maciamonasterio.com/en/home.html.

Hotel Eurostars Maimonides

3-stjernet hotel centralt beliggende i det jødiske kvarter i Cordoba. Værelser med bad/toilet, telefon, TV, safety boks, minibar, hårtørrer og aircondition. Hotellet har i øvrigt restaurant. Morgenmad inkl. www.eurostarshotels.com.

Hotel Nova Roma, Mérida

Hotellet er centralt beliggende og optimalt placeret i forhold til at opleve byens historiske del. Hotellet har 55 værelser som er med bad/toilet, WiFi adgang og TV. Hotellet har i øvrigt egen restaurant og 24-timers reception. Morgenmad inkluderet. www.novaroma.com.

Hotel Becquer, Sevilla

4-stjernet hotel beliggende i Sevillas historiske bydel i gåafstand fra flere af de store attraktioner. Værelserne er alle med air-condition, gratis Wi-Fi, telefon, mini-bar, safe og eget bad/toilet. Morgenmad inkluderet. www.hotelbecquer.com/en/

Hotel Vincci, Malaga

4-stjernet hotel beliggende direkte ud til Malagas strandpromenade. Værelser er alle med air-condition, gratis Wi-Fi, telefon, mini-bar og eget bad/toilet. Morgenmad er inkluderet. www.vinccihoteles.com.
Seneste nyt
4.1.23
Begge påskerejser gennemføres med garanti
Vi har besluttet at gennemføre begge de udbudte rejser i påsken 2023, og der......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk