Grækenland i Paulus fodspor - efterår 2021 - UDSOLGT


Minimumsdeltagerantallet er opnået så rejsen gennemføres
Denne tur er en rundrejse med Paulus gennem Grækenland, som den omtales i Apostlenes Gerninger. Vi begynder derfor i Filippi, der var en romersk koloni for veteraner og derfra ad romervejen Via Egnatia forbi Amfipolis til Thessaloniki, hvor vi besøger Det romerske Forum og bygningerne fra kejser Galerius tid. På vejen til Berøa kommer vi forbi de to byer, der har fungeret som hovedstad for Makedonien: Pella med mange mosaikker og Aigai med de berømte kongegrave.
 
Efter opholdet i Berøa sejler Paulus ned til Athen fra Dion, der var makedonernes hellige by, indviet til Zeus. Herfra begyndte de talrige makedonske felttog. Vi ser den arkæologiske park. Vi sejler ikke, men kører ad motorvejen til Athen og undervejs overnattes i Lamia.
 
I Athen holder Paulus den berømte tale på Areopagos højen om den ukendte gud, men det lykkes ikke at grundlægge en menighed i Athen. Det gør det derimod i Korinth, som er det sidste stop på vores rejse med Paulus.

Se hele programmet for rejsen her:

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Minimumsdeltagerantal

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.

Udvidet pakkerejsegaranti

Tiden lige nu er usikker. Derfor har vi hos AlfA Travel - som teknisk arrangør for Klassikernes Rejseforsikring - valgt, at give vores gæster en større tryghed med en "udvidet pakkerejsegaranti”. Det betyder, at uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, så giver vi dig fri hæveret på pakkerejser, hvis rejser til dit rejsemål frarådes 7-10 dage før og op til afrejse. Dermed kan du allerede nu starte din ferieplanlægning, selv til lande der i øjeblikket frarådes rejser til. 

Bemærk: Denne udvidede pakkerejsegaranti gælder for rejser i efteråret 2021.

Seneste nyt
5.7.23
Andalusien og Grækenland gennemføres med garanti
TIlmeldingsfristen for turene i efterårsferien er nået....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk