Romerne i Tyskland - efterår 2019


BEMÆRK! Alle entréer i programmet er inkluderet i turens pris.

Limes er betegnelsen for grænsen mellem Romerriget og Barbaricum – Germanien. Romernes interesse for Germanien begynder med Caesar, der foretager togter ind i Germanien. Kejser Augustus forsøger at skubbe romernes interesseområde mod øst, men hans legioner, ledet af Varus, taber til Germanerne, ledet af Arminius, i Teutoburgerskovene. Det betyder, at grænsen derefter ligger fast ved Rhinen og Donau, bortset fra en justering i slutningen af 1. århundrede.


Vi skal besøge Regensburg, hvor Limes sluttede i øst, og Kalriese ved Osnabrück, hvor romerne tabte i år 9. Undervejs kører vi langs Limes og ser rester af vagttårne og kasteller. Desuden ser vi kong Ludwig af Bayerns kopi af en pompeiansk villa, rekonstruktionen af et romersk kastel i Saalburg og vi har en dag i Trier, der i senkejsertiden var residensby for bl.a. kejser Konstantin. På turen til Regensburg holder vi ind i Nürnberg for at se, hvorledes nazisterne brugte antikken og inden dem kongen af Bayern, der byggede en kopi af Parthenon ved Donau.


Se hele programmet for rejsen her:

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Tilmeldingsfrist d. 1.7 2019

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
20.3.23
Kommende rejser i efterårsferien 2023
Efter planen så udbydes der i efteåret 2023 ialt 3 rejser....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk