Det klassiske Rom - påske 2022 - udsolgt


Denne kulturrejse går til Rom, hvorfra vi også tager på udflugter til Ostia, etruskerbyerne Tarquinia og Cerveteri samt Hadrians Villa.

Vi har udvalgt de seværdigheder, som man absolut må opleve på en rejse til Rom. Fra antikkens Rom skal vi se det enestående Forum Romanum, Palatinerhøjen og Pantheon. På Capitolmuseerne kan vi blandt andet se La Lupa – ulvinden med tvillingerne Romulus og Remus – og Marcus Aurelius` rytterstatue.

Vi tager til Roms gamle havneby, Ostia, hvor man får et godt indtryk af en antik romersk by. Og vi tager til Hadrians Villa for at se, hvorledes en kejser indrettede sit ”sommerhus” - et imponerende kompleks af bygninger! Fra det kristne Rom skal vi blandt andet besøge kirken San Clemente samt Peterskirken. Desuden følger vi 1800-tallets malere og forfattere i Rom og besøger etruskerne i Tarquinia og Cerveteri.

Se hele programmet for rejsen her:

 

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Rejsen gennemføres med garanti

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk