Billedserier

Athen efterårsferien 2020
På trods af Corona havde vores gæster som rejste til Athen i efterårsferien en helt unik oplevelse. Se billeder fra turen her.

Romerne ved Adriaterhavet - påske 2020


På turen langs Dalmatiens kyst skal vi bl.a. besøge tre byer, som alle er på Unescos Verdensarvsliste: Split, Dubrovnik og Trogir.

Mange tror, at den dalmatiske kyst i Kroatien har været besat af tyrkerne i flere århundreder. Det er ikke tilfældet. De fik aldrig erobret området. Der er mange seværdigheder fra forskellige epoker i historien, og de har alle spillet en stor rolle økonomisk og politisk, hvilket har sat sit præg på byerne. I Split skal vi bl.a. koncentrere os om kejser Diocletians store palads fra 3. århundrede. Det er blevet genbrugt op gennem historien, både rent fysisk og i arkitekturhistorien. Vi skal også besøge to gamle romerske byer, Salona og Narona. Salona har nogle meget velbevarede ruiner, som man frit kan gå rundt mellem. Narona har et nyt museum, der udstiller 17 skulpturer af bl.a. kejserne Augustus, Claudius og Vespasian. Det betegnes som en lille perle. Byen Zadar har også romerske rødder, hvilket ses i byplanen, og man kan se fundamenterne fra det romerske Forum. Dubrovnik er også en lille perle, men desværre er den noget overrandt af turister. Der er intet romersk her, men til gengæld så meget andet.

Vi flyver direkte til og fra Split fra København.

Se det samlede rejseprogram her:

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Rejsen gennemføres!

Rejsen gennemføres med max. 20 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
28.10.20
Efterårsferie i Athen med store oplevelser og betagende udsigter
Læs om vores oplevelser i Athen i efterårsferien 2020                       ......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk