Romerne ved Adriaterhavet - efterår 2017


På denne tur langs Dalmatiens kyst skal vi blandt andet besøge tre byer, som alle er på Unescos Verdenskulturarvliste; Split, Dubrovnik og Trogir. Alle tre byer rummer store seværdigheder fra forskellige epoker i historien. Split og Trogir har eksempelvis en romersk forhistorie, og de har alle spillet en stor rolle økonomisk og politisk, hvilket har sat sit præg på byerne.

I Split skal vi blandt andet koncentrere os om kejser Diocletians store palads fra det 3. århundrede - det er blevet genbrugt op gennem historien. Vi skal også besøge to gamle romerske byer, Salona og Narona. Salona har nogle meget velbevarede ruiner, som man frit kan gå rundt mellem. Narona har et nyt museum, der udstiller 17 skulpturer af blandt andet Augustus, Claudius og Vespasian. Narona betegnes som en lille perle. Byen Zadar har også romerske rødder, hvilket ses i byplanen, og man kan desuden se fundamenterne fra det romerske Forum.

Vi flyver til Dubrovnik og hjem fra Split.

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Tilmeldingsfrist d. 03.07 2017

Bemærk! Rejsen er udsolgt. Ønsker du at komme på venteliste, så kontakt os.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
13.2.19
Alle entréer er INKLUDERET i efterårets turpriser!
Som noget nyt er alle entréer i efterårets rejseprogrammer INKLUDERET i turenes......
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk