Rundrejse på Peloponnes - efterår 2017


På denne tur koncentrerer vi os om Peloponnes, den sydligste del af det græske fastland, som kun er forbundet ved den smalle tange ved Korinth. Turen er en rundrejse, hvor vi først besøger de mykenske borge i Mykene og Tiryns, Epidauros med helligdommen for Asklepios samt det bedst bevarede teater i Grækenland. I Sparta opsøger vi de sparsomme rester efter denne by, som er berømt for sin strenge opdragelse og sine modige soldater. I nærheden ligger Mystras, som man har kaldt et byzantinsk Pompeji på grund af de mange imponerende ruiner fra omkring 1300 e.Kr.

På vejen til Pylos besøger vi Messene, en by der blev anlagt omkring 370 f.Kr. for at svække spartanernes magt. Pylos er kendt for Nestors palads, et mykensk herskersæde uden tykke mure. Efter Pylos kører vi nordpå til Olympia, hvor oldtidens olympiske lege fandt sted. På vejen tilbage gør vi holdt ved det ensomt beliggende tempel i Bassae, kaldet Parthenon på Peloponnes, fordi begge bygninger har samme arkitekt, Iktinos. Det sidste stop på Peloponnes er Korinth med Apollontemplet og de flotte romerske ruiner, inden vi vender tilbage til Athen, hvor vi besøger både Nationalmuseet med de mange fund fra bl.a. Mykene og selvfølgelig Akropolis.

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Tilmeldingsfrist d. 23.06 2017

Rejsen gennemføres med minimum 23 deltagere og maksimalt 35 deltagere (+ 2 guider).

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
26.1.17
Så har vi den sidste rejse i efteråret 2017, Sicilien, klar!
Alle efterårets 4 ture ligger nu klar på vores hjemmeside - book din plads allerede......
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk