Athen med dagsture - påske 2018


På denne tur besøger vi adskillige steder, der er med på UNESCOs Verdensarvsliste: Athens Akropolis, Delfi, Epidauros, Osios Lukas, Mykene og Tiryns. Vores base er i Athen, hvorfra vi tager på 2 busture og en sejltur.

Vi indleder med en grundig byrundtur i Athen, hvor vi bl.a. skal se, hvilke spor romerne og tyrkerne har efterladt sig i byen. Desuden fokuserer vi på de to danske brødre, Christian og Theophilos Hansen, der i 1800-tallet tegnede bygninger i Athen. Akropolis og det nye Akropolismuseum er naturligvis også på listen over steder, som vi går i dybden med, ligesom vi også gør det med Nationalmuseet og det antikke græske centrum Agora.

Vi tager på en endagstur med egen bus til oraklet og Apollontemplet i Delfi, og undervejs dertil besøger vi klostret Osios Lukas, hvis ene kirke er udsmykket med mosaikker og fresker. Den anden endagstur går til Mykene og Epidauros på halvøen Peloponnes. Mykenes borg er kendt fra Iliaden, og teatret i Epidauros er yderst velbevaret og en rigtig perle. Sejlturen er til øen Aigina, hvor der er et ret velbevaret tempel, der ligger smukt.

Tilknyttet fil:    Rejseprogram - Athen (3904 Kb)

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Tilmelding

UDSOLGT

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
26.10.18
Vi løfter sløret for efteråret 2019
Rejserne i efterårsferien 2018 forløb alle godt....
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk