Det Klassiske Grækenland


BEMÆRK! Alle entréer i programmet er inkluderet i turens pris.

Det klassiske Grækenland er en rundrejse til steder med den største betydning for kultur- og samfundslivet i Europa. Der er mulighed for at opleve mange spændende monumenter fra Antikken. Turen ledes som altid af dansktalende, faglige guider.

Rejsen rundt i det klassiske Grækenland begynder og slutter i Athen. Her skal vi selvfølgelig besøge Akropolis og byens antikke torv, Agora. Læg specielt mærke til besøget i det spændende Akropolis Museum. Og på en byvandring kommer vi forbi nogle bygninger fra den tid, da Athen var blevet hovedstad i det selvstændige Grækenland.

Rundrejsen i Grækenland foregår i bus, og når vi har mærket Athens puls, så byder turen på spændende arkæologiske områder, hyggelige byer og en betagende natur. Vi gør holdt 3 steder:

  • I Delfi med det hellige område ved Apollontemplet
  • I Olympia med stedet for oldtidens olympiske lege
  • I Nauplion som udgangspunkt for besøgene i Epidauros og Mykene

Den historiske rejse i det klasiske Grækenland slutter i Athen og her skal vi besøge i Det arkæologiske Nationalmuseum, der indeholder mange imponerende fund inden for alle former for kunst fra antikken.

Se hele programmet for rejsen her:

Bestil din rejse

Bestil din rundrejse i det klassiske Grækenland nemt ved at benytte denne formular.

Minimumsdeltagerantallet er opnået og rejsen gennemføres med garanti

Turen gennemføres ved min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
29.10.23
NYHED! Rundrejse i Grækenland
Vi er glade for at kunne præsentere endnu en forårsrejse i 2024....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk