Kulturrejse - Den store Firenzetur - efterår 2020


Rejse til renæssancens kulturby nr. 1, Firenze, med busudflugter til Siena og Fiesole. På rejsen er inkluderet 2 fælles middage med vand og vin. Bemærk: den ene af middagene er med præsentation af maden og vinen (typisk god toskansk mad og vinmenu). I Siena har vi mest fokus på gotik og den sene middelalder. I Fiesole møder vi de gamle romere og de sagnomspundne etruskere.

Firenze har en overdådig mængde af smukke pladser, paladser, kirker og museer, men alt sammen ligger i nær gåafstand i byens historiske centrum, hvor vi skal bo. Vi skal se og høre nærmere om bl.a. (multi)kunstnerne Michelangelo og Leonardo da Vinci, arkitekterne Alberti og Brunelleschi, alle fra renæssancen. Vi skal også beskæftige os med kunstneren Giotto og samtidige fra den sene middelalder. Et slægtsnavn, der vil gå igen i mange sammenhænge i løbet af ugen, er Medicislægten ikke mindst Lorenzo de’ Medici, med tilnavnet Il magnifico (=den storslåede).

Firenze er, som flere vil vide, meget entré-tung: kirker, paladser og museer - ja alle steder kræves høj entré. På denne tur er ALLE entréer inkluderet i prisen, så man skal ikke tænke på, hvad besøgene kan løbe op i.

Se hele programmet for rejsen her:

 

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Tilmeldingsfrist d. 1.7 2020

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
10.10.21
Prægtige Peloponnes
Påskerejse 2022Denne tur er en rundrejse til Peloponnes, den sydligste del af......
22.8.21
Alt det bedste i Rom og omegn
På påsketuren til Rom skal vi opleve alle de største seværdigheder i Rom og Roms......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk