Athen - efterår 2019


BEMÆRK! Alle entréer i programmet er inkluderet i turens pris.

Er du til store oplevelser på steder hvor man virkelig mærker historiens vingesus, så skal du overveje vores tur til Athen. På denne tur besøger vi nemlig adskillige steder, der er med på UNESCOs Verdensarvsliste: Athens Akropolis, Delfi, Epidauros, Mykene og Tiryns. Vores base er i Athen, hvorfra vi også tager på busture og en sejltur.


Vi indleder med en grundig byrundtur i Athen, hvor vi bl.a. skal se, hvilke spor romerne og tyrkerne har efterladt sig i byen. Desuden fokuserer vi på de to danske brødre, Christian og Theophilos Hansen, der i 1800-tallet tegnede bygninger i Athen. Akropolis og det nye Akropolismuseum er naturligvis også på listen over steder, som vi går i dybden med, ligesom vi også gør det med Nationalmuseet og det antikke græske centrum Agora.

Vi tager på en endagstur med egen bus til oraklet og Apollontemplet i Delfi, og undervejs dertil besøger vi klostret Osios Lukas, hvis ene kirke er udsmykket med mosaikker og fresker. Den anden endagstur går til Mykene og Epidauros på halvøen Peloponnes. Mykenes borg er kendt fra Iliaden, og teatret i Epidauros er yderst velbevaret og en rigtig perle. Vi skal også på sejltur til øen Aigina, hvor der er et ret velbevaret tempel, der ligger smukt.

Som en smuk og stemningsfuld afsked med Grækenland tilbringes den sidste aften med solnedgang ved Poseidon Templet ved Kap Sounion.

Se hele programmet for rejsen her:

 
Tilknyttet fil:    Athen - Rejseprogram (3537 Kb)

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Udsolgt!

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
17.1.22
AFLYST - Generalforsamling i Klassikernes Rejseforening
Grundet Covid-19 situationen ser vi os desværre nødsaget til at aflyse årets......
11.1.22
Påskerejserne gennemføres!
Der er blevet taget rigtig godt imod vores program for påsken og det betyder,......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk