Apulien - efterår 2018 - UDSOLGT


Apulien er sin helt egen og meget forskellig fra både f.eks. Toscana og Veneto i nord og Sicilien i syd. Landskabet er præget af den stenede højslette Le Murge og det tilgrænsende Adriaterhav, og det er et solrigt område med olivenlunde og vinmarker. Apulien har en lang og spændende kulturhistorie med mange store seværdigheder, rig på facetter som alt i Italien, men endnu uden mange turister, og dog med et væld af hits på Unescos verdensarvsliste.

Vi skal på denne tur se minder fra og høre om oldgræsk kolonisering i Syditalien, de gamle romeres krige med Hannibal, gamle romerveje som Via Appia, vores forfædres, normannernes, erobringer hernede i middelalderen og deres afløsere i form af tysk-romerske kejsere. Vi skal også se på kirkebyggeri, mest i romansk stil, samt se den specielle udgave af barokken: Lecce-barokken, der er opkaldt efter den apuliske by Lecce. Vi skal på daglige busudflugter og køre igennem og høre om særlige landskabelige formationer - bl.a. til den verdensberømte drypstenshule, Grotte di Castellana.

Turen indeholder også besøg i de berømte Trulli-huse i byen Alberobello og de meget anderledes og karakteristiske klippehuse i Sassi-kvarteret i byen Matera. Et højdepunkt i Apuliens hovedby Bari, som også er vores faste udgangspunkt, er San Nicola-kirken, centrum for kulten omkring Sankt Nikolaj, også kendt som Santa Claus. Også gastronomisk er Apulien en rejse værd. Gå ikke glip af denne tur!

Bestil din rejse

Bestil din rejse nemt ved at benytte denne formular.

Tilmeldingsfrist d. 2.7 2018

Rejsen gennemføres med min. 23 gæster + 2 guider / max 35 gæster + 2 guider.

Kontakt os

Har du spørgsmål til programmet eller vores rejser generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat på telefon 8669 1987 eller til at skrive en mail til info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
21.11.18
HUSK tilmeldingsfristerne for turene i påsken 2019
Tilmeldingsfristerne for turene i påsken 2019 nærmer sig så småt - de ligger......
26.10.18
Vi løfter sløret for efteråret 2019
Rejserne i efterårsferien 2018 forløb alle godt....
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk