Grækenland i Paulus fodspor - Hoteller - UDSOLGT


City Hotel, Thessaloniki

4-stjernet hotel centralt beliggende i Thessaloniki, 50 m fra Aristotelous-pladsen. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition, safety boks, minikøleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, bar og restaurant. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede. 
 

Makedonia Hotel, Veria

3-stjernet hotel centralt beliggende i Veria. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition, minikøleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, bar og tagterrasse. Morgenmad er inklusiv.

Athina Hotel, Lamia

3-stjernet hotel centralt beliggende i Lamia. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, bar og restaurant. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.

Læs mere om hotellet.

Evripides Hotel, Athen

2-stjernet hotel centralt beliggende i Athen, ikke langt fra Akropolis og i gåafstand fra den gamle bydel Plaka. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition, safety boks, køleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, bar, tagterrasse og lounge. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.
 

Udvidet pakkerejsegaranti

Tiden lige nu er usikker. Derfor har vi hos AlfA Travel - som teknisk arrangør for Klassikernes Rejseforsikring - valgt, at give vores gæster en større tryghed med en "udvidet pakkerejsegaranti”. Det betyder, at uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, så giver vi dig fri hæveret på pakkerejser, hvis rejser til dit rejsemål frarådes 7-10 dage før og op til afrejse. Dermed kan du allerede nu starte din ferieplanlægning, selv til lande der i øjeblikket frarådes rejser til. 

Bemærk: Denne udvidede pakkerejsegaranti gælder for rejser i efteråret 2021.

Seneste nyt
5.7.23
Andalusien og Grækenland gennemføres med garanti
TIlmeldingsfristen for turene i efterårsferien er nået....
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk